BILLETPRISER

Billetternes pris fastsættes af flere parametre.

Dels kan der være en lille forskel på hvor du sidder i salen, om salen er udstyret med vores elektriske lænestole, ligesom filmens længde og den eventuelle brug af ekstra teknisk udstyr (så som 3D, HFR mv.) spiller ind.

Typisk vil børne- og familiefilm være prissat lidt lavere end øvrige film. Eller sagt på en anden måde, ALLE ER BØRN TIL BØRNEFILM. Uanset alder, kommer alle ind til samme lave pris. Lige meget hvilken ugedag, lige meget hvilket starttidspunkt.

Fælles for alle film er, at man kan se billetprisen når man her på hjemmesiden går ind under den aktuelle forestilling.

 

BEMÆRK. At gavebilletter fra 3. part, (eksempelvis CinemaxX, Gavebuddet, COOP og SALLING GROUP) typisk kun dækker en "standard-billet". Som rettesnor ca. 85-95 kr. Er billetten i Bio Næstved dyrere end det, opkræves differencen.

Spørgsmål hertil, skal rettes til stedet hvor gavekortet er købt. Bio Næstved har ingen indvirkning herpå.

 

Billetter kan købes og bestilles via hjemmeside op til en uge før forestillingens start. Starter vi forsalg til en film tidligere end syv dage før forestillingen, vil det kun være muligt at købe billet via hjemmesiden, indtil muligheden for bestilling åbner syv dage før.

På enkelte premierefilm og til forpremierer, vil det kun være muligt at købe billetter.

Både på hjemmesiden og i biografen, er det muligt at betale med flere typer af betalings- og kreditkort. Bl.a. Dankort, Visa, Mastercard, Nordea Pay, Meastro m.fl.

 

Hver billet inkluderer et håndteringsgebyr på 5,- kr.

Prisen inkluderer alle eventuelle kreditkortgebyrer, samt billetsystemets driftsmodul og internetopkobling.

 

Billetter refunderes op til forestillingens start. Når filmen er startet og gæsteantallet er vidererapporteret til filmens udlejer, kan vi desværre ikke tilbyde at refundere billetter.

 

Til specielle seniorvisninger (Det vi i Bio Næstved kalder "Torsdagsbio", da den er åben for alle, i alle aldre) vil der være rabatterede billetter. På ordinære visninger gives ikke seniorrabat.

 

Rabatter kan ikke kombineres.

 

Medlemmer af Dansk Handikapforbund kan mod at medbringe det grønne ledsagerkort, uden beregning, medbringe én ledsager. Ledsagerens gratisbillet kan dog ikke hentes på forhånd, men skal udstedes i forbindelse med forestillingen. Med ledsager menes én, der kan og vil tage ansvar for kortets indehaver. To personer med ledsagerkort kan eksempelvis ikke ledsage hinanden.

 

BEMÆRK. At der kan være særforestillinger, forpremierer m.m. hvor der ikke kan benyttes ledsagerkort og øvrige fribilletter. Der kan ligeledes være titler hvor aftalen med filmens udlejer ikke inkluderer muligheden for firbilletter i de første tre uger af filmens spilleperiode.

 

Gavebilletter og gavekort kan ikke ombyttes til kontanter.