Gavekort udløbet i forbindelse med COVID-19

Information vedr. gavekort der påvirkes af COVID-19 nedlukningen.

Har du et gavekort der enten er udløbet under biografernes landsdækkende lukkeperiode, eller som udløber i månederne efter, kan du læse mere om gyldigheden herunder.


Biografens egne gavekort:

Biografens egne gavekort, altså gavekort der er trykt/printet på biografens billetpapir (Guldbilletterne fra Biografen Kanten og Bio Næstved. De grønne billetter fra Biografen Kanten. De grå billetter fra Bio Næstved, samt Haslev Bios billetter) forlænges således, at de er gyldige i hele kalenderåret 2021.

Det betyder, at hvis dit gavekort er udløbet i eksempelvis februar 2021 (lukkeperioden). Kan det bruges helt til den 30. december 2021 (vi har lukket den 31. december)
Hvis dit gavekort udløber i månederne efter nedlukningen, (hvor der må formodes at være restriktioner), gælder, at det kan bruges helt til den 30. december 2021 (vi har lukket den 31. december)


Eksterne gavekort:

Har du et gavekort, købt hos en ekstern gavekortsportal, gælder desværre, at du skal tjekke med dem, hvad deres politik for forlængelse er.

Dette kan være:
Gavekort fra GODREAM
Gavekort fra diverse CITYFORENINGER
Gavekort købt i SALLING GROUP
Gavekort købt i COOP
Gavekort købt via GAVEBUDET til landsdækkende biografer
Gavebilletter fra DANSKE BIOGRAFER
Gavebilletter fra ROYAL UNIBREW

For alle eksterne gavekort gælder, at produktet ikke er købt hos os, hvorfor det desværre ikke er vores forretningsvilkår der gælder.


Er du i tvivl, om dit gavekort er biografens eget, eller et eksternt, er du meget velkommen til at sende os et billede af gavekortet til: info@biografkompagniet.dk så hjælper vi gerne med råd og vejledning.