Asta

Pressemeddelelse - ASTA Filmklub:

ASTA udskyder forårets film til efteråret!
Trods mundbind og afstand mellem publikum i biografsalene oplevede Filmklub Asta, der huses af Bio i Næstved, en medlemsfremgang i efteråret 2020. Det film glade publikum i Næstved og omegn ville bare i biografen! Men som stort set alle andre brancher lider også kultur- og fritidslivet under den herskende Corona-pandemi! Filmklub Astas bestyrelse og biografdirektør Jesper Larsen, Bio i Næstved, har fulgt nøje med i sundhedsmyndighedernes forudsigelser om pandemiens mulige udvikling over de næste måneder. Det er vel stadig et lønligt håb, at biografdriften kan komme i gang igen inden for nogle måneder?
Filmklub Asta har lagt et flot program for forestillingerne i januar - april. Men under indtryk af Corona-pandemiens udvikling, har bestyrelsen besluttet at gøre forår til efterår - altså at udskyde forårsprogrammet 2021 til efteråret 2021.
Nogle medlemmer købte allerede adgangskort til forårets 4 film i november. Disse er naturligvis gyldige som adgangsbillet til de samme film i efteråret 2021, men det er også muligt at få de indbetalte beløb refunderet ved at sende medlemskort og information om kontonummer til Bio Næstved pr. post.

ASTA - Sydsjællands Filmklub
/Lars Larsen
Præstøvej 36
4700 Næstved