Erhverv

Skal din virksomhed holde et seminar, en konference eller et salgsmøde? Har du et ønske om at tilbyde deltagerne nogle unikke, uformelle og anderledes spændende rammer? Bio Næstved er det perfekte sted til medarbejderarrangement, kundearrangement- eller noget helt andet.

AFSLUT EN LANG ARBEJDSDAG ELLER KURSUSDAG MED EN PREMIEREFILM
BIO Næstved er ikke blot en biograf; men også et hus, som stiller sine lokaler til rådighed for virksomheder, der ønsker ekstraordinære konferencefaciliteter eventuelt i kombination med visning af premierefilm før, under eller efter det officielle arbejdsprogram.

Bio Næstved er et unikt tilbud du ikke finder mange andre steder. Salene, byder på optimale lydforhold i behagelige møbler med koncentreret fokus mod talerne, der med lærredet i baggrunden kan visualisere sine indlæg med power points, film m.v. Biografsalene er indrettet med de mest moderne konferencefaciliteter og nødvendigt udstyr.

CAFEEN
I samarbejde med lokale restauratører, kan vi tilbyde forplejning i form af sandwich eller lign. Varme og kolde drikkevare serveres direkte fra vores Cafe.

KAPACITET
Vi kan afholde konference med op til 160 deltagere. De fire sale kan alle inddrages i dit arrangement så det er muligt at køre parallelle eller differentierede spor.
Salene har sæder der dækker deltagerantal fra 13 i vores mindste sal op til 160 i vores største sal.

For yderligere information, kontakt os venligst på naestved@biografenkanten.dk